Magunkról

Az Indevox Kft. 2002 óta ismert a hazai informatikai - és irodatechnikai piacon. Több mint egy évtizedes szakirányú ismerettel, gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk távközlési-informatikai berendezések kereskedelme, kommunikációs hálózatok tervezése, építése és üzemeltetése terén. Egy számítógéprendszer, számítógép-hálózat, de akár egy egyszerű PC beszerzése is komoly beruházás és jelentőségteljes döntés, amely hosszú évekre meghatározhatja egy cég informatikai fejlesztésének és fejleszthetőségének irányát. Az Indevox Kft. ezekben a döntésekben és a beszerzésben nyújt segítséget mindig olyan megoldást kínálva, amely az adott feladat esetében a legoptimálisabb: gazdaságos, a már meglévő és az újonnan telepítendő eszközökhöz jól illeszthető, és a későbbiekben egyszerűen továbbfejleszthető.

A közelmúltban kezdtük meg egy nyílt forráskódú, Linux technológiára épülő, magas biztonságú, európai (német) fejlesztésű levelezőszerver és csoportmunkaszoftver forgalmazását. Cégünk a németországi székhelyű Open-Xchange AG. vállalati levelezőszerver megoldásainak hivatalos hazai képviselője. Cégünknél egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a komplex projektek, amelyek komplett levelezőszerver-megoldások tervezését és kivitelezését jelentik.

Ezeknek a rendszereknek az elemei - a teljesség igénye nélkül - a számítástechnikai hardver- és szoftverbeszerzés, illetve a hosszú távú szolgáltatás-és terméktámogatás.

Cégünk néhány referenciája